eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domUszczelnienie wędzarni. › Re: Uszczelnienie wędzarni.
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net
    !eu.feeder.erje.net!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01
    .news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-
    for-mail
    From: XL <i...@g...pl>
    Subject: Re: Uszczelnienie wędzarni.
    Newsgroups: pl.rec.dom
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    Reply-To: i...@g...pl
    References: <54bd7525$0$2148$65785112@news.neostrada.pl>
    <c...@g...com>
    Date: Tue, 20 Jan 2015 12:33:04 +0100
    Message-ID: <1t05jj21j3k1n$.ssdqrmai4kbi$.dlg@40tude.net>
    Lines: 5
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 83.6.141.181
    X-Trace: 1421753577 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 19844 83.6.141.181:10482
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:138821
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Tue, 20 Jan 2015 03:12:46 -0800 (PST), Kris napisał(a):

    > A skąd tam 100-150 stopni przewidujesz?

    Podpiekanie kiełbasy potrzebuje mw tyle.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1