eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domWypiek chleba - do czego służą poszczególne składniki i jak nimi manipulować? › Re: Wypiek chleba - do czego służą poszczególne składniki i jak nimi manipulować?
  • Data: 2009-02-07 19:15:37
    Temat: Re: Wypiek chleba - do czego służą poszczególne składniki i jak nimi manipulować?
    Od: Małgorzata Krzyżaniak <z...@t...eu.org> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Pewnego dnia, a było to Mon, 02 Feb 2009 09:48:32 +0100, przyszła do mnie
    wiadomość z adresu <m...@p...onet.pl> i powiedziała:

    > Wrecz przeciwnie - to sie robi po to, zeby en caly dwutlenek produkowal
    > sie jeszcze wydajnie i do tego aby ten juz wyprodukowany rownomierniej
    > rozprowadzic po calej objetosci ciasta...

    Jednak nie. Przejrzałam kilka książek i wszędzie chodzi o pozbycie się
    nadmiaru, a nie rozprowadzenie dwutlenku węgla (głównie w celu
    pozbawienia chleba wielkich dziur).

    Zuzanka

    --
    .:*Z*:._.:*U*:._.:*Z*:._.:*A*:._.:*N*:._.:*K*:._.:*A
    *:.
    Małgorzata Krzyżaniak ..... http://www.pawnhearts.eu.org/~zuzanka/
    We Are a Non Prophet Organization

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1