eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domdo mielenia i szatkowania › Re: do mielenia i szatkowania
  • Data: 2010-08-14 20:40:08
    Temat: Re: do mielenia i szatkowania
    Od: Jan Werbiński <j...@t...bez.mai.la> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
    news:12ifl5qkmq2c3$.bewaidam2ua0$.dlg@40tude.net...
    > Dnia Sat, 14 Aug 2010 20:37:18 +0200, Panslavista napisał(a):
    >
    >> Na chleb z automatu, a nawet na dwa, wystarczy mąka zrobiona śrutownikiem
    >> żarnowym (http://www.browamator.pl).
    >
    > Jak sama nazwa wskazuje, śrutownik jest do robenia śruty, a nie mąki.

    Śruta jest bardzo dobra do napełniania łba Panslawiście, co zresztą widać po
    jego postach.

    --
    Jan Werbiński O0oo....._[:]) bul, bul, bul
    Prywatna http://www.janwer.com/
    Nasza siec http://www.fredry.net/

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1