eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.dompiekarnik miejszyRe: piekarnik miejszy
  • Data: 2010-02-01 23:19:24
    Temat: Re: piekarnik miejszy
    Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Mon, 01 Feb 2010 23:58:48 +0100, BartekK napisał(a):

    > (...)wręcz niektórzy wkładają do piekarnika płytę (kamień?) całkiem
    > spory i ciężki, który ma się nagrzać i trzymać temperaturę, ale jak już
    > się nagrzeje, to dzięki jego bezwładności temperatura wewnątrz nie
    > skacze tak mocno przy każdym uchyleniu drzwiczek, podlaniu sosem itd.
    > Ciasta to ponoć lubią...

    Niektórzy po prostu pieką w kuchni kaflowej - ta to ma dopiero bezwładność
    termiczną. Doszło do tego, że poza sezonem grzewczym nie chce im się piec w
    niczym innym :-)
    --

    Ikselka.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1