eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domUszczelnienie wędzarni. › Re: Uszczelnienie wędzarni.
  • X-Received: by 10.140.23.208 with SMTP id 74mr13179qgp.23.1421752366411; Tue, 20 Jan
    2015 03:12:46 -0800 (PST)
    X-Received: by 10.140.23.208 with SMTP id 74mr13179qgp.23.1421752366411; Tue, 20 Jan
    2015 03:12:46 -0800 (PST)
    Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net
    !eu.feeder.erje.net!newspeer1.nac.net!border2.nntp.dca1.giganews.com!nntp.gigan
    ews.com!v8no2301202qal.1!news-out.google.com!l7ni0qai.0!nntp.google.com!bm13no1
    783537qab.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups.com!not-for-mail
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Date: Tue, 20 Jan 2015 03:12:46 -0800 (PST)
    In-Reply-To: <54bd7525$0$2148$65785112@news.neostrada.pl>
    Complaints-To: g...@g...com
    Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=91.212.242.200;
    posting-account=1bgw0AkAAADRxmlN2IUfiLukBBJOTwBY
    NNTP-Posting-Host: 91.212.242.200
    References: <54bd7525$0$2148$65785112@news.neostrada.pl>
    User-Agent: G2/1.0
    MIME-Version: 1.0
    Message-ID: <c...@g...com>
    Subject: Re: Uszczelnienie wędzarni.
    From: Kris <k...@g...com>
    Injection-Date: Tue, 20 Jan 2015 11:12:46 +0000
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    Lines: 11
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:138817
    [ ukryj nagłówki ]

    W dniu poniedziałek, 19 stycznia 2015 22:21:00 UTC+1 użytkownik JDX napisał:
    > temperaturze, powiedzmy, 100-150 stopni aplikowanej przez 4 godziny. A
    > chodzi o to, aby mi mięsiwa chemią nie zaśmiardły. :-) Robił ktoś coś
    > takiego?
    A skąd tam 100-150 stopni przewidujesz? Wędzenie to grubo poniżej 100st.
    A co do szpar: nabij/ przykręć listewki, ew uszczelnij glina jak niżej radzą.


Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1