eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domchleb pleśnieje zbyt szybkochleb pleśnieje zbyt szybko
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: "zlotowinfo" <u...@g...pl>
    Newsgroups: pl.rec.dom
    Subject: chleb pleśnieje zbyt szybko
    Date: Thu, 7 Oct 2010 09:27:18 +0200
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 7
    Message-ID: <i8jsoq$jll$1@inews.gazeta.pl>
    NNTP-Posting-Host: 77-45-37-165.sta.asta-net.com.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1286436443 20149 77.45.37.165 (7 Oct 2010 07:27:23 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Thu, 7 Oct 2010 07:27:23 +0000 (UTC)
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.1.7600.16543
    X-Priority: 3
    X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6002.18197
    X-User: zlotowinfo
    X-MSMail-Priority: Normal
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:124406
    [ ukryj nagłówki ]

    upiekłem chleb
    z żytniej, przennej, bułki tartej (nadmiary), trochę margaryny
    nasiona lnu, dodalem tez niezbyt świeży sezam

    chcleb po 3 dniach niezbyt ładnie pachnie i robi się bardzo kleisty, który
    składnik ma na to wplyw?

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1